Suomen vahvimmat -luottoluokitus Tulospartnereille
Etusivu
Palvelut
Yhteystiedot
Henkilöstö
Linkkejä
Yhteydenotto
palvelut_alasivut

Verotili-, kausiveroilmoitus- ja ALV-asiat


Kuukausittaisen kirjanpitopalvelun osana käsittelemme verotiliin liittyviä asioita. Verotili toimii ikään kuin pankkitilin tavoin ja siinä käsitellään lähinnä arvonlisäveron, ennakonpidätysten ja sosiaaliturvamaksujen veroerien maksut. Kausiveroilmoitusten lähettämisellä alv- ja työnantajasuoritusten veroerät näkyvät verotilillä.

Verohallinnon sähköiset palvelut ovat nykypäivää ja avustamme niiden käyttöönotossa asiakkaalle.

Verotili on yksi suurimmista muutoksista verotuksessa pitkään aikaan. Vuonna 2010 voimaan tullut uudistus vaatii yrittäjiltä entistä tarkempaa täsmällisyyttä niin verojen ilmoittamisessa kuin niiden maksamisessa. Sanktiot myöhästymisistä ovat koventuneet, ja verot siirtyvät perintään aikaisempaa nopeammin. Me pidämme huolta siitä, että kausiveroilmoitukset lähtevät ajallaan, ja muistutamme asiakkaita maksujen eräpäivistä. Me myös seuraamme verotilin tapahtumia kirjanpidon yhteydessä ja ilmoitamme maksamatta olevista verotilin saldoista.

Verotilin myötä kausiveroilmoitukset lähetetään lähes aina sähköisesti. Verohallinnon ilmoitusvelvollisuuksien pitkästä listasta löytyy myös paljon muita asioita, jotka voidaan ilmoittaa sähköisesti. Tätä varten tarvitaan asiakkaalta Katso-tunnisteet. Katso-tunnisteiden avulla asiakas myöntää tilitoimistolle sähköisesti valtuudet mm. tiettyjen veroasioiden hoitoon ja verotilipalvelun käyttöön. Me voimme ottaa käyttöön välttämättömät verottajan sähköiset palvelut yhdessä asiakkaan kanssa, tai neuvoa asiakasta, kuinka hän hoitaa Katso-tunnisteiden perustamisen yritykselleen itse.

Neuvomme ja opastamme mielellään verotiliin, Katso-tunnuksiin, kausiveroilmoituksiin ja alv-asioihin liittyvissä veroasioissa.


Meillä on World Vision -kummilapsi!